Eten lang niet meer zo lekker en fijn als vroeg...
Eten lang niet meer zo lekker en fijn als vroeger. Sommige dingen zelf licht aangebrand. Te weinig personeel voor een optimale service.
De bediening is uitermate vriendelijk en het eten eerlijk en verfijnd. We kozen het degustatievoorgerecht en kregen een 10-tal kleine zeer smakelijke en gevarieerde gerechtjes. De risotto met paddenstoelen en truffels was perfect evenals de gelijkaardige pasta. Moest dit restaurant zich in het centrum van Leuven bevinden, dan zou je lang op voorhand moeten reserveren. Zeker de moeite waard voor wie eens 'echt Italiaans' wilt eten.
Dit restaurant is écht top! Een heel gezellig terras, mooie, pure en superlekkere gerechten, vriendelijke bediening, de chef en z'n team, heel fijne mensen. Echt een aanrader voor wie 'ns echt typisch Italiaans wil eten. Voor herhaling!
Eten was lekker en de locatie was aangenaam
Fantastisch lekker gegeten en een hele vriendelijke bediening! We hebben genoten!
Een zeer gezellig setting in een rijwoning. Lekker knus maar zeer gezellig. De bediening is uiterst vriendelijk en correct! Het eten was overheerlijk alsook de wijnen.
Heerlijk gegeten, vriendelijke ontvangst, een degustatiemenu gekozen. Geen seconde spijt van gehad. Heel smaakvol van de eerste tot de laatste hap. We komen zeker terug. Gezien de warmte gekozen voor een plaatsje op het terras. Aan het eind nog een verfrissend buitje maar we konden blijven zitten dank zij een afdakje