Tweemaal na elkaar, heel lekker gegeten, lekker...
Tweemaal na elkaar, heel lekker gegeten, lekkere wijn, vriendelijke bediening, aangenaam terras. Doe zo verder !!!
Kei goed, super lekker gegeten en zeer gezellige sfeer! Zeker een aanrader!
De enorme kom chocomousse maakte het helemaal af !
Heel lekker gegeten en vriendelijke bediening!
Gezellig restaurant en een leuk extra’tje voor de verjaardag van mijn grootvader! Het eten was lekker en personeel vriendelijk.
Super onthaal en super bediening! Mooie uitgebreide kaart, kiezen was moeilijk maar het is gelukt en heel lekker gegeten! Super vriendelijke bediening, heel attent. Moeilijk kiezen omdat er zoveel lekkere opties zijn. .. Zeer vriendelijke bediening en lekker gegeten.
Vriendelijke bediening, lekker eten. Ook attent voor voedsel intolerantie. We hadden een gezellige avond.
Het is 1 van de weinige restaurants die rekening houdt met allergieën. Voor mij geweldig dus.
Na de corona, zijn wij zo lekker verwend geweest op het gezellig terras vd Mykene! Super!