Zelf tafel moeten afruimen vind ik niet leuk...
Zelf tafel moeten afruimen vind ik niet leuk ,,,daar de pot voor etensresten overvol was ,,,vond dit slordig
Het eten was nu heel lekker.
Het merendeel is lekker maar er zitten zeker ook zaken bij die er al langer staan . We hebben besloten om niet meer langs te gaan , vanwege de hygiëne, het is er echt niet proper
Het eten had niet warm genoeg
Eten was er terug lekker ! Wel wat verwarring over de drank. Van de 7 personen zijn er 4 die een glas wijn gedronken hebben en niets anders meer. Waarom moeten die 4 personen ook nog 8€ bijbetalen voor frisdranken gezien zij gekozen hebben voor een glas wijn bij het eten ? Toch wat onduidelijk !!! (maar geen drama)
Heerlijke gerechten en enorme keuze.
Vriendelijk proper zeer zeer lekker vers Wij komen om de 3 weken ongeveer
Veel keuze en lekker eten. Alles was warm genoeg. Zowel.vlees als vis als de bereide gerechten waren goed
goed tot heel goed over de ganse lijn, uitstekende keuze diverse gerechten, doe zo voort.