Lekkere pizzas, goede prijs,vriendelijke bedien...
Lekkere pizzas, goede prijs,vriendelijke bediening, voor mij uit Meerbeek, kortbij gelegen,niet te druk zodat je rustig kan praten
Al verschillende jaren komen we langs en steeds Een vriendelijk onthaal en lekker eten.Bedankt!
Lekker en vriendelijke bediening in een gezellig kader
Lekker eten, gezellig restaurant, vriendelijke bediening!
Op basis van aanbevelingen gekozen. Beantwoordt volkomen aan de verwachtingen.
Op Google Maps stond aangeduid als OPEN, maar in werkelijkheid stonden we voor een gesloten deur. Zij zijn met verlof :-(
De pizza is altijd heel lekker. Het personeel is vriendelijk. Het enige minpunt is de wachttijden. Gisteren was er tamelijk veel clienteel en te weinig personeel. Het verliep heel stroef. De keuken kon het ook niet aan.
Het eten was lekker, nog wel kleine puntjes bij bediening(apero glazen stonden tot bij einde op tafel, werd niet gevraagd wat we wilden drinken bij eten en ook niet bij beëindigen hoofdmaaltijd of er dessert moest zijn. Iedereen moet leren, niet zo storend voor ons, misschien wel voor anderen.