Zeer lekker eten. De prijzen zijn ni zo goedkoo...
Zeer lekker eten. De prijzen zijn ni zo goedkoop maar ja waar is het nog goedkoop. Wij waren zeer tevreden en komen zeker nog terug. Heel vriendelijk personeel. Open keuken ook heel chic
Heel fijne en kindvriendelijke bediening, eten was supper lekker ook een pluspunt was de kindermenu kaart!
Perfecte service, heel lekker eten, een echte aanrader
Gezellige setting, Vriendelijk personeel, lekker eten. Prijs-kwaliteit zeker in orde. Paar werkpuntjes misschien: - drank mocht wat sneller komen en misschien tussendoor eens vragen of we nog iets wilden drinken. - brood bij de lamskebap niet onder het vlees leggen, waardoor het vochtig wordt maar ernaast of apart. Komen zeker nog eens terug om ook wat voorgerechtjes te proeven.
Het hoofdgerecht was kwalitatief en lekker. In deze prijsklasse verwacht ik dan wel wat meer service zoals bvb een amuse of simpele olijfjes tijdens het aperitief.
Lekker gegeten, goede service, mooie setting.
Zeer lekker eten, vlotte en vriendelijke bediening. Een echte aanrader!
Het was zeer lekker, gezellig, een zeer vriendelijke bediening en in een leuk kader!