Lekker, verzorgd. Goeie prijs/kwaliteit....
Lekker, verzorgd. Goeie prijs/kwaliteit.
Lekker, verzorgd. Goeie prijs/kwaliteit.
We komen hier vaak vanwege de fijne service en lekker eten. Dit keer viel het eten iets tegen. De kipnuggets mochten meer op smaak worden gemaakt met kruiden. Ragout van de bouchee a la reine was te dik en te zout en had minimaal verse kruiden. En de kip was in enorme brokken. Het pasteibakje blijft helaas ook nog steeds klein.
Flexibele & leuke vlotte bediening, lekker gegeten & gedronken, mooie wijnkaart algemeen een leuke ervaring met Kip
Lekker eten, goede bediening en mooi kader
Een fijne plek om te zitten met vrienden/collega's. Lekkere keuken, charmante bediening. Een aanwinst voor het Eilandje.
Zalig eten en gezellige , respectvolle werkneemster ondanks het onterechte kommentaar van een meneer over een telefoonnummer bleef die vrolijke meid erg rustig
Heel lekker eten, goede service en schappelijke prijzen!
Top kwaliteit en bereid onder dezelfde excellente standaard met een al even goede bediening. Een echte aanrader
Bijzonder lekkere kip, mooi stijlvol terras, uiterst vriendelijke bediening door de dame. Ik kom terug.