Heel goede en super vriendelijke bediening!...
Heel goede en super vriendelijke bediening! Zeker voor herhaling. Ons zien ze nog terug!
Lekker eten, vriendelijke bediening, leuk interieur
Heerlijke sfeer, heerlijk gegeten, maar vooral het enthousiasme en de vriendelijkheid van het personeel maakt elke keer dat we er komen weer genieten. Je hebt veel aanraders, maar Partaasch is gewoon een must do ;-).
het was een ongelooflijke fantastische ervaring, de bediening was echt super, allemaal met de glimlach, niets was teveel, ook nog een degustief gekregen voor mijn verjaardag, eten was ongelooflijk lekker, onze eerste keer maar zeker niet de laatste keer, wij komen terug
Lekker gegeten in mooie omgeving. Niet te druk Voelde me er ondanks Covid wel veilig
Heerlijke menu! Gerechtjes puur van smaak, subliem dessert. PS met respect afstandsregels
Zeer vriendelijk personeel, heel lekker eten en mooie locatie. Wij komen zeker terug!
Thor Terrazza is een supergezellige zomerbar met delicious food en supervriendelijke bediening! Wij komen zeker terug! Het enige minpunt in deze coronatijden was dat we uitkeken over een tafel met 8 à 9 jongemannen die duidelijk niet uit dezelfde bubbel kwamen en het niet nodig vonden om de coronaregels te respecteren en afstand te bewaren. Dat vonden wij een beetje wraakroepend in een tijd waarin velen onder ons al meer dan een jaar van thuis werken en zo goed mogelijk proberen alle regels na te leven in het belang van iedereen. Wij zijn van mening dat jullie dit niet hadden mogen toelaten, sorry voor de negatieve noot in een verder supergezellige avond die hopelijk het begin van een zomer met veel terrasjes inluidt.