Heel gezellige zaak. Ik ben r al vaker geweest....
Heel gezellige zaak. Ik ben r al vaker geweest. Niet te chique en ook niet te casual. Heel vriendelijke en sympathieke bediening. Het eten is lekker en zeker genoeg !
Eten niet zo lekker. Bediening niet zo vriendelijk
Vriendelijk, vlotte bediening ,lekker en voldoende eten...goede naleving van de corona maatregelen
Lekker eten en heel vriendelijke en vlotte bediening
Zeer lekker eten. Vlotte bediening. Zeer vriendelijk personeel. Een echte aanrader, ook voor de kleine honger.
Eten was reeds koel op het bord toen ik een opmerking maakte zei de dame dat de borden voorverwarmd waren maar ze heeft ze met blote hand gebracht dus heel warm zal het niet geweest zijn . Voor de gewone Vlaamse gerechten ok maar de wild suggestie was niet goed ! Vlees was taai en ik kon geen aparte kroketjes krijgen . Dame was niet vriendelijk ging achteraan administratie doen en men moest wenken om te komen ! Deze keer was het voor mij niet ok !
goede en snelle service
Vriendelijke bediening, lekker eten, ruim voldoende. Porto aub in portoglas + chipjes in leuk kommetje