Fantastische smaakcombinaties die helemaal...
Fantastische smaakcombinaties die helemaal ‘kloppen’, en wijnen matchen bovendien ook zeer goed. Sublieme ervaring na al die maanden zonder restaurantbezoek. Wij gaan volgende maand opnieuw genieten.
De gastvrijheid, oprechte vriendelijkheid en menselijkheid die ik/we voelde, was uitzonderlijk en werd ontzettend gewaardeerd. Het eten was onbeschrijfelijk lekker en zag er prachtig uit, elk detail en elke smaak prikkel klopte. Dit alles tezamen maakte van onze avond een top avond.
zeer originele gerechtjes met super verse fijne ingrediënten, unieke combinaties, een culinaire belevenis, bovendien gezond en goed verteerbaar; dit alles vergezeld met lekkere bijpassende wijnen; ook de ontvangst en bediening waren top, heel vriendelijk, vlot, spontaan en hartelijk
Zeer correcte prijs/kwaliteit verhouding. Zeer aangename, vlotte bediening
Superlekker Leuke sfeer Genieten!
Geweldig mooie en super lekkere gerechtjes, goed gekozen aangepaste wijnen samen met een zeer vriendelijke bediening!
Het eten en de bijzondere wijnen zijn altijd top. Heerlijk ongedwongen sfeer, zó tof!
Bij ons was een klein foutje gebeurd in de bedeling van de menu, waardoor wij een gerecht van de 6 gangen menu niet hebben gehad. De chef stond ons zelf te woord en was enorm van zijn melk. Dit is dan meer dan royaal rechtgezet op de rekening. Het was een top diner én wij komen zeker terug!
Overheerlijke, creatieve, avontuurlijke gerechten, geserveerd met een vriendelijk en boeiend woordje uitleg.