Goede service, lekker eten...
Goede service, lekker eten
ieder jaar rond 10 augustus komen wij eten voor de verjaardag van mijn vrouw was weer zeer lekker,maar verleden jaar waren de ribbetjes iets beter toen waren ze sapiger en zoeter maar het was zeer goed bedankt voor de vriedelijke ontvangst
Zeer lekker eten. Zeer vriendelijk bediening. Zeer goede prijs kwaliteit. Grote hoeveelheden.
Excellent accueil et service. Très bonne ambiance et convivial. Excellent plat
Alles verliep erg vlot en zoals afgesproken.
Altijd een fijne plek om te zijn in een mooie groene omgeving! Gisteren had ik voor het eerst een paar tegenvallende ervaringen. De vulling van de garnalenkroketjes viel deze keer tegen (erg bloemig, weinig garnalen). En de jongelui in de bediening hadden even niet veel te doen, en gingen dan maar luidruchtig aan elkaar allerlei avonturen vertellen rond de grote tafel bij de bar. Erg gezellig voor hen, maar niet zo voor de paar eters die binnen zaten. Jammer.
Zoals steeds vriendelijke ontvangst, vlotte bediening en lekker eten !
Vriendelijk personeel, vlotte bediening en lekker eten. Jammer dat we op een mooie, zonnige dag nog niet buiten konden zitten door beperking max. 4 personen.