Wij gaan regelmatig eens tafelen bij de zevende...
Wij gaan regelmatig eens tafelen bij de zevende hemel. Het was zoals we gewoon zijn lekker, en een zeer vriendelijke bediening. We komen er altijd graag terug.
Heerlijk gegeten, goede service, vriendelijk personeel.
Goede service, lekker eten, vriendelijk personeel
Genoten van een lekkere lunch in een gezellige omgeving. Vriendelijke omgeving en we kregen na de lunch tijd om te genieten van tafelpraten..
Heel vriendelijk, bediening vlot en perfect, Het eten heel lekker, een gezellig knus restootje,
We hadden een fijne ervaring in De Zevende Hemel. Er werd rekening gehouden met onze tafelvoorkeur, we werden verwend met een hartig soepje bij aankomst en ook het hoofdgerecht was heerlijk!
Très bon accueil, service parfait. La déco de Noël et la cheminée sont un vrai bonheur. Merci
Vlotte en vriendelijke bediening. Kwaliteit oké. Misschien stukje brood bij voorgerecht en pasta.
Lekker! Vriendelijk en supergezellig! En een heel lieve gastvrouw!