Erg lekker eten, in een ontspannen gezellige...
Erg lekker eten, in een ontspannen gezellige sfeer voor een erg goede prijs kwaliteit verhouding
;Zeet lekker in een aangename setting. absoluut een aanrader voor mensen die housen smaken. êrfect ;
Originele gerechten voor echte lekkerbekken in een informeel kader. Niks posh gedoe.
Verrassende gerechten met heerlijke smaakcombinaties en een uitstekend bijpassend wijnarrangement met niet-alledaagse wijnen voor een hele correcte prijs. Dit met een vlotte, vriendelijke en deskundige bediening in een aangename sfeer. We kijken nu al uit naar ons volgend bezoek.
zeer vriendelijke bediening. verassende gerechtjes.
Heel originele, prachtige gerechten om te delen. Echt zalig! Dito vlotte service. Proficiat!
Heel lekker eten en prijs kwaliteit echt top! Verrassende smaken en combinaties. Heel vriendelijke bediening en een tof decor. Wij waren alvast heel tevreden.