Voorgerecht naar keuze:
 

Carpaccio Villa Belvedere
Dungesneden rundscarpaccio met rucola, gebakken artisjokken,
geroosterde pijnboompitten, champignons en schilfers van parmigiano

 

Vitello Tonnato

Dungesneden kalfsgebraad met huisbereide tonijnsaus,

fleur de sel uit Sardinië, olijfolie en kapperappeltjes

 

Melanzane alla Parmigiana

Aubergines gegratineerd in de oven met parmigiano,

verse tomatensaus en basilicum

 

Hoofdgerecht naar keuze:

 

Trofie Lido

Trofie (typische Italiaanse verse pasta)
met huisgerookte zwaardvis, gebakken aubergines
en kerstomaatjes in een verse visfumet

 

Ravioli ai Funghi Porcini

Ravioli gevuld met eekhoorntjesbrood met salie in een romige
truffelsaus met eekhoorntjesbrood en schilfers van parmigiano

 

Scampi dello Chef   (suppl. 6 €)

Scampi's geflambeerd met cognac, met look, paprika

en courgettes in een tomatensaus
opgediend met seizoengroentjes en pasta of frieten

 

Saltimbocca alla Romana   (suppl. 6 €)
Gebakken kalfslapjes met Parmaham en salie in een verse vleessaus
opgediend met seizoengroentjes en pasta of frieten


Dessert:
 

Pannacotta alla Fragola
Pannacotta met verse aardbeien