Voorgerecht naar keuze:
Carpaccio Villa Belvedere
Dungesneden rundscarpaccio met rucola, gebakken artisjokken,
geroosterde pijnboompitten, champignons en schilfers van parmigiano
Vitello Tonnato
Dungesneden kalfsgebraad met huisbereide tonijnsaus,
fleur de sel uit Sardinië, olijfolie en kapperappeltjes
Melanzane alla Parmigiana
Aubergines gegratineerd in de oven met parmigiano,
verse tomatensaus en basilicum
Hoofdgerecht naar keuze:
Trofie Lido
Trofie (typische Italiaanse verse pasta)
met huisgerookte zwaardvis, gebakken aubergines
en kerstomaatjes in een verse visfumet
Ravioli ai Funghi Porcini
Ravioli gevuld met eekhoorntjesbrood met salie in een romige
truffelsaus met eekhoorntjesbrood en schilfers van parmigiano
Scampi dello Chef (suppl. 6 €)
Scampi's geflambeerd met cognac, met look, paprika
en courgettes in een tomatensaus
opgediend met seizoengroentjes en pasta of frieten
Saltimbocca alla Romana (suppl. 6 €)
Gebakken kalfslapjes met Parmaham en salie in een verse vleessaus
opgediend met seizoengroentjes en pasta of frieten
Dessert:
Pannacotta alla Fragola
Pannacotta met verse aardbeien