TAPAS  
Tijgergarnaal met staart op Oosterse, zoetzure wijze  
Pan con Tomate  
Croquettas Prosciutto di Parma  
Mix van Iberico Bellota  
Humus geserveerd met grissini  
Creuse oesters, fine Champagne  
VOORGERECHTEN  
Gegrilde aubergine met tomaat, look en shiitake  
Oeuf poché met aardappelmousseline, truffel en Paleta Iberico  
Carpaccio langoustines, avocado en rode biet  
Josper pizza met mozarella, pesto, zongedroogde tomaat en Italiaanse ham  
HOOFDGERECHTEN  
Runderlende van Friese Roodbont met jus, Patata Brava, tomaat, sjalot en gegrild slahart  
Risotto, paêlla style, vongolés, scheermesjes, jus van schaaldieren  
Speenvarken met jus, krokante groentjes en een kroket van varkensrillette  
Stoofpotje van hert, wilde champignons, zoete aardappel gepoft  
NAGERECHTEN  
Crème brûllée  
Merinque, soepje van rode vruchten en munt, ijs van cuberdon  
classic chocolademousse, ijs van ferrero rocher  
SHARING MENU  
Wij voorzien elke avond een menu to share, bestaande uit 6 gangen.
TAPAS  
Tijgergarnaal met staart op Oosterse, zoetzure wijze  
Pan con Tomate  
Croquettas Prosciutto di Parma  
Mix van Iberico Bellota  
Humus geserveerd met grissini  
Creuse oesters, fine Champagne  
VOORGERECHTEN  
Gegrilde aubergine met tomaat, look en shiitake  
Oeuf poché met aardappelmousseline, truffel en Paleta Iberico  
Carpaccio langoustines, avocado en rode biet  
Josper pizza met mozarella, pesto, zongedroogde tomaat en Italiaanse ham  
HOOFDGERECHTEN  
Runderlende van Friese Roodbont met jus, Patata Brava, tomaat, sjalot en gegrild slahart  
Risotto, paêlla style, vongolés, scheermesjes, jus van schaaldieren  
Speenvarken met jus, krokante groentjes en een kroket van varkensrillette  
Stoofpotje van hert, wilde champignons, zoete aardappel gepoft  
NAGERECHTEN  
Crème brûllée  
Merinque, soepje van rode vruchten en munt, ijs van cuberdon  
classic chocolademousse, ijs van ferrero rocher  
SHARING MENU  
Wij voorzien elke avond een menu to share, bestaande uit 6 gangen.