Budget
A propos de ce restaurant
In het landelijke noord – Kempense Zoersel ontdekt u de uiterst gezellige familiezaak “De Heidebloem”. Dat deze zaak met hart en nieren wordt gerund, merkt u meteen! Vanaf 6u ’s ochtends kunt u hier terecht voor een heerlijk ontbijt. Daarnaast kunt u hier doorlopend genieten van een hongerstillende snack, een eigentijdse, gezonde maaltijd of een verfrissend drankje. In de namiddag wordt koffie met gebak of een pannenkoek geserveerd.

Voor slechts 32,90€ € kunt u hier proeven van een weekmenu (4-gangen menu: keuze uit vis of vlees in het hoofdgerecht). Dé specialiteit van het huis is echter zeetong! De Heidebloem beschikt eveneens over een erg uitgebreide wijnkaart en staat graag in voor de catering van al uw evenementen onder de naam Hof d’Artagnan. Heeft u geen zin om na een uitgebreid diner huiswaarts te keren, dan biedt het intieme hotel met 19 kamers u alle comfort om de nacht in stijl door te brengen.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer info!
Note moyenne des avis
10.0 Basé sur 1 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
1 personne a donné son avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
Herman
Avis du: 31/03/2022
Herman recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Enfants, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Top van begin tot einde !

Per toeval gepasseerd, werden super vriendelijk onthaalt, genoten eerst van een heerlijke aperitief het voorgerecht was een geweldige start, klassiekers met leuke twist, hoofdgerecht was ook subliem, zowel de vis als de pasta van mijn vrouw was super ! Afgesloten met een heerlijke koffie. Lekker gegeten, super vriendelijke bediening, we komen zeker terug !

Tous les avis de ce restaurant