Avis
Restaurant 't Lopend Vuurtje
Niet wat we verwacht hadden
Het restaurant, waar ik vroeger zeer smaakvol heb gegeten en op mijn lijst stond om nogmaals te bezoeken, was nog steeds zeer aangenaam om te vertoeven. De mensen en de ontvangst waren uitstekend alsook op de bediening valt niets op aan te merken. Het maandmenu stelde echter teleur. Van het voorgerecht met hert en bloedworst, was alleen de bloedworst die smaak had. Het hert had evengoed rosbief kunnen zijn want het was koud en had geen smaak. Het tussengerecht was heel banaal wat geplette aardappel met wat garnalen en likje mousseline saus. Dit past niet in deze menu. Het hoofdgerecht, in mijn geval lotte, was kwalitatief goed, maar weer zonder smaak. Het dessert was daarentegen wel goed. Als je ook weet dat dit menu 79€ kost en vergelijk met restaurants uit de omgeving, is het veel geld voor eigenlijk weinig. Nogmaals mijn waardering voor de bediening en het kader.
Niet wat we verwacht hadden
Restaurant 1. Hofke Van Bazel
fantastisch
Het is niet de eerste keer, maar het is echt top qua presentatie en smaken. Zeker hun ster waardig, alleen de beige costumes van de bedienden vaker wassen. dat kan uw ster kosten! De bediening was overigens perfect.
fantastisch
bescheiden klasse
Dit is de 3e keer, nu met 10. Verrassingsmenu deed het zeer goed, zowel presentatie als smaak...De vorige keren waren ook zeer goed... Doe zo verder.
bescheiden klasse
Restaurant De Engel
Een beetje groot restaurant , maar altijd kwaliteit en een zeer goede bediening
De kwaliteit is na al die jaren hetzelfde gebleven net zoals de aangename bediening... hier heb ik nog nooit ontevreden buiten gegaan.
Een beetje groot restaurant , maar altijd kwaliteit en een zeer goede bediening
Restaurant De Statie
Restaurant De Statie
Restaurant Présence
aangename verrassing met goede bediening en goede schotels, voor herha...
aangename verrassing met goede bediening en goede schotels, voor herhaling vatbaar en zeker aanbevolen.
aangename verrassing met goede bediening en goede schotels, voor herha...
een verrassing
De eerste keer met 6 personen de 4 gangenmenu met wijn genomen als lunch. Zeer goede ontvangst en bediening, de schotels waren zeer verzorgd en ook lekker. onze verwachtingen waren minder maar het heeft ons aangenaam verrast. zeker voor herhaling vatbaar en warm aanbevolen..
een verrassing
Restaurant De Degustatie
Goede inspanning om een betere brasserie te zijn.
De presentatie van de gerechten is de iets betere basic. De smaken zitten niet altijd 100% juist, maar het verdient zeker een pluim om niet te vervallen in banaliteiten. De prijs zit ook goed voor de kwaliteit. Het kader: het meubilair is best ok, maar de vreselijke anti kunst maakt het soms erg banaal. Ook een goede investering zou een vliegenvanger zijn. Al bij al toch positief.
Goede inspanning om een betere brasserie te zijn.