Super lekker en heel vers Bediening was top! ...
Super lekker en heel vers Bediening was top! We komen zeker nog eens terug naar jullie zaak!!!!!
vriendelijke en vlotte bediening eten uitstekend lekker mooi interieur met rustige muziek op de achtergrond
Gezellig en mooi aangekleed restaurant met een super vriendelijke bediening. Er is een heel uitgebreide kaart maar de ober heeft ons zeer goed advies gegeven ivm de keuze in de gerechten en ook in de hoeveelheid hiervan. De gerechten waren heerlijk - het voorgerecht om te delen, de sushiboot voor 2 personen en de 2 extra sushi rollen waren ideaal om met 3 personen rustig van te eten over een periode van +/- 2u. Een echte aanrader voor de sushi liefhebber maar ook voor iemand die voor de eerste keer sushi wilt gaan proberen.
het was zeer lekker complimenten aan de chef, het personeel heel vriendelijk en behulpzaam, het interieur heel proper en mooi. een mooie en eerlijke zaak, doe zo verder.
Altijd goed geregeld en super lekker.
Overheerlijk en vriendelijk personeel
Was zeer lekker en verzorgt, vriendelijk personeel
Het eten wat super, maar vooral degene die het serveerde ( ik geloof Zakaria) Hij was super vriendelijk, merkte alles op, alleen maar lof over hem, echt een meerwaarde voor deze zaak! Een super vriendelijke, attente jongeman